Les comissions de La Violeta!

Vols formar part d’alguna comissió de La Violeta i participar en l’organització de les diferents activitats festives tradicionals?

No t’ho pensis més i apunta’t aquí!

Comissió de Nadal

Per Nadal La Violeta s’omple d’ activitats amb moltes propostes: els tallers per guarnir l’arbre, l’exposició del pessebre, el concert de Nadal, l’home dels nassos…; però, sense cap mena dubte, les activitats estrella per la mainada són el Tió de La Violeta i el nostre carter reial. Ens vols donar un cop de mà i […]

Comissió de Dijous Gras

Quina millor manera hi ha de celebrar el Dijous Gras que fent un concurs de truites? I que et semblaria fer una sardinada popular per celebrar el dimecres de cendra? Si ja se t’ha fet la boca aigua i tens ganes de col·laborar per fer-ho possible apunta’t a la comissió, et necessitem!

Comissió de Carnestoltes

T’agrada disfressar-te i tens ganes de participar a la rua de Carnaval de la Vila de Gràcia amb la comparsa de La Violeta? Apunta’t a la comissió i participa en tot el procés de creació de les disfresses i de la posada en escena, ens ho passarem d’allò més bé!

Comissió de Sant Medir

Els dies previs a Sant Medir ens agrada decorar l’equipament i preparar-nos per viure la festa més dolça de l’any. De ben segur que podem fer més activitats, però necessitem persones amb ganes per tirar-les endavant! Tens idees? En tens ganes? Doncs apunta’t a la comissió i ajuda’ns a endolcir La Violeta!

Comissió de Sant Jordi

Per Sant Jordi ens agrada sortir a la Plaça del Sol per viure de primera mà la màgia de la diada i participar-hi activament. A part de la parada, volem oferir lectures, mostres d’activitats relacionades amb la literatura i la il·lustració… Com t’agradaria celebrar el Sant Jordi? Apunta’t a la comissió i digues la teva!

Comissió de Sant Ponç

Amb l’arribada de la primavera volem gaudir de la natura i tot el que ens ofereix. Volem tenir els balcons de La Violeta sempre plens de vida, i aprofitar l’època de Sant Ponç per fer tallers amb plantes aromàtiques, flors, fruites… Podem fer colònia, sabó, confitures… Les opcions són infinites, apunta’t a la comissió i […]

Comissió Castanyada

La Castanyada és una data molt important per La Violeta, ja que també celebrem l’aniversari d’obertura de l’equipament com a Centre de Cultura Popular (doble celebració!). Ho celebrem amb espectacles i tallers familiars i fent castanyes i panellets per a tothom qui vulgui celebrar-ho amb nosaltres! Ens ajudes a mantenir les tradicions? Apunta’t a la […]