ACTIVITATS DE FORMACIÓ PERMANENT

Properament podreu consultar tota la informació sobre l’Espai de Gent Gran de La Violeta.

ANGLÈS INICIACIÓ

Manera senzilla d’aprendre un idioma. Es necessari tenir unes nocions bàsiques.

INTERNET AVANÇAT

Aquest taller us servirà per acabar de consolidar conceptes com per exemple, com utilitzar correctament el correu electrònic, els buscadors, les xarxes socials….

INICIACIÓ A LA INFORMÀTICA

En aquest taller aprendràs a conèixer els ordinadors, a reconèixer carpetes, a crear arxius i emmagatzemar-los, a crear i dissenyar documents en Word (programa específic per escriure) i en Power Point (programa específic per fer presentacions amb text i fotografies). Per finalitzar, també es donaran quatre pinzellades de com navegar per internet i com utilitzar aquesta informació.

CLAR I CATALÀ

És un curs adreçat a persones que coneixen la llengua oral, i tenen per objectiu aprendre a expressar-se per escrit amb un grau de coherència i adequació acceptables.

TELEFONIA MÒBIL

Telefonia mòbil: us ensenyarem a treure el màxim partit dels vostres telèfons mòbils. Hi ha moltíssimes opcions per descobrir i compartir. Aprendreu a comunicar-vos d’una manera diferent.

TAULETES DIGITALS

Aquest taller ens ajudarà a familiaritzar-nos amb les tauletes i totes les seves prestacions. A més aprendrem a navegar a través de la xarxa i a descarregar aplicacions que ens poden facilitar el nostre dia a dia.

ANGLÈS PER A VIATJAR

Aquest curs va destinat a persones que ja tenen certs coneixements de l’idioma i, sense aprofundir dins la gramàtica, volen conèixer l´anglès per a viatjar.  Orientat a situacions quotidianes. Aquesta activitat pertany al grup de tallers intergeneracionals. Consulta tota la informació d’aquest taller!!!     Si t’interessa, contacta amb nosaltres!!!