ACTIVITATS LÚDIQUES I DE LLEURE

SORTIDES CULTURALS

Sortim a visitar i conèixer la nostra ciutat i els seus indrets més coneguts i també els més amagats.

Es realitzen un cop al més i tenen una durada aproximada de dues hores. Es necessari un mínim de 15 participants per poder-la realitzar.

 

Petras Albas, el retir d’una reina: “El monestir de Pedralbes fou fundat l’any 1327 per la reina Elisenda de Montcada amb la intenció de retirar-s’hi un cop es quedés vídua. Aquesta ruta ens mostrarà 650 anys ininterromputs de vida monàstica en mig de tots els fets històrics que van marcar el pols de la ciutat. Un racó de retir i tranquil·litat que ha perdurat fins als nostres dies”

Dia: diumenge 7 d’octubre de 2018

Punt de trobada: Plaça del Monestir, davant l’església (FGC parada Reina Elisenda, 5 minuts caminant)

Hora: 10:30h

Durada 2,5 hores

Preu: 6€

 

 

1888, l’exposició Universal de Barcelona: L’Exposició de 1888 va ser el primer gran esdeveniment internacional que s’organitzà a Barcelona, i que va passar a la història com un model de desenvolupament.  Fou el primer gran pas de l’economia catalana cap a l’europeïtzació. Barcelona va experimentar una sèrie de millores i va posar en marxa noves infraestructures i serveis que millorarien la vida dels ciutadans, al mateix temps que donarien una imatge de modernitat de la ciutat a ulls dels visitants.

Dia: dilluns 5 de novembre de 2018

Punt de trobada: Final de la Rambla , davant estàtua Colón (metro Drassanes)

hora: 10h

Durada: 2,5 hores

Preu: 6€

 

Parc del Laberint, el Jardí més antic de Barcelona: El parc del Laberint d’Horta és el testimoni dels últims 200 anys de la història de la ciutat de Barcelona. El parc ocupa els terrenys d’una finca del marquès de Llupià, de Poal i d’Alfarràs, un home molt il·lustrat i amant de la ciència. Els camins d’aquest parc i els seus edificis ens parlen de les visites de personalitats històriques importants, com els reis d’Espanya Carles IV, Ferran VII i Alfons XIII

Dia: dilluns 10 desembre de 2018.

Punt de trobada: metro Mundet, al costat de les màquines cancel·ladores.

Hora: 10h

Durada: 2 hores

Preu: 6€