ACTIVITATS DE BENESTAR I SALUT

CICLE DE XERRADES SOBRE SALUT

Proposem un cicle de 4 xerrades per parlar sobre diferents temes que són d’interès per a la població del barri en general i especialment per la gent gran. Són xerrades obertes a tothom.

Parlem de la hipertensió: Què és? Quines són les causes? Com es mesura. Com la podem prevenir o, fins i tot, tractar amb petits hàbits saludables. Quina dieta seria l’adequada. Quins tractaments farmacològics existeixen, i com es prenen per obtenir el millor resultat… A més, resoldrem tots els dubtes que sorgeixin.

 

Dia: 15 d’Octubre.

Hora: 17h.

 

 

Ve la tardor! Prevenció en salut des de la medicina natural: Entrem a la tardor, estació en què, com a la

primavera, el nostre cos ha de fer un esforç superior per adaptar-se als canvis que això suposa. En aquesta xerrada donarem nocions des del punt de vista de la medicina natural de com afrontar aquest període perquè ens influeixi més beneficiosament. Donarem indicacions de com amb l’alimentació, hàbits quotidians saludables i suplements, podem afrontar millor aquesta estació i poder gaudir-la plenament.

 

Dia: 29 d’Octubre.

Hora: 17h.

 

 

Parlem de la incontinència: Què és? Quines són les causes? Perquè afecta més a les dones que als homes? Com la podem prevenir amb hàbits saludables. Quines activitats no es poden fer quan tens incontinència…. i també resoldrem dubtes.

 

Dia: 12 de Novembre.

Hora: 17h.

 

 

Parlem de menjar bé amb malalties cròniques: parlarem de com menjar en casos de patologies cròniques; com la diabetis, la hipertensió, la hipercolesterolèmia, etc…Parlarem de quins poden ser els plats més adequats per no amargar-nos les festes i, tot i això, cuidar de la nostra salut. Parlarem dels aliments que poden interaccionar amb els medicaments que prenem. Donarem idees de receptes amb molt sabor i saludables, i de com podem compensar els excessos que fem. Tot plegat, per passar unes bones festes sense que se’n ressenti la nostra salut.

 

Dia: 10 de Desembre.

Hora: 17h.