Agenda de La Violeta

4 gener 2019

RECICLA VIDRE PER TORTELL

El pròxim 4 de gener Ecovidrio obrirà un obrador a Barcelona i repartirà 2.000 tortells de Reis als ciutadans que reciclin 3 ampolles de vidre. L’entitat presenta per primer cop a Barcelona la iniciativa #ReciclaVidreXTortell, una campanya de conscienciació per promoure el reciclatge de vidre durant el Nadal. El 4 de gener, Ecovidrio entregarà a la Vila de Gràcia el tradicional tortell de Reis per cada quilo de vidre reciclat, tres ampolles de vidre.
Els mesos de desembre i gener són claus en el consum de vidre i suposen gairebé un 20% del reciclatge total d’un any, amb aquesta campanya, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de vidre a Espanya vol conscienciar sobre la importància del reciclatge d’aquest tipus d’envasos durant el Nadal, una de les èpoques de major consum de i reconeix el compromís dels ciutadans amb el reciclatge de vidre durant tot l’any.
En concret, el 2017 es van reciclar 789.235 tones a Espanya, una mitjana de 16,9 kg per habitant, l’equivalent a 64 envasos per persona i, des de desembre a gener es va dipositar en el contenidor verd més de 138.000 tones. Catalunya va arribar el 2017 a més de 151.000 tones de residus d’envasos de vidre reciclades, suposant un increment de més del 5% respecte a l’any 2016.
A més, Ecovidrio col·laborarà en la campanya #ReciclaVidreXTortell amb la Fundació Maurici Garrigou que treballa per donar a nens i joves amb capacitats diferents una educació de màxima qualitat atenent a les seves necessitats específiques.

 

Lloc: Espai Wallnwood - Carrer de Betlem, 53 - Vila de Gràcia

Horari: Des de les 9 hores

Organitzador: Ecovidiro