Agenda de La Violeta

24 novembre 2018

NEW TANGO PROJECT & KUREPÍ EN CONCERT

New Tango Project i Kurepí  són dues agrupacions que han nascut a Barcelona. Els dos grups troben la seva arrel en diferents paisatges musicals llatinoamericans i es nodreixen de diferents gèneres i aromes que contribueixen a la creació de noves sonoritats. Aquests dos grups s’ajunten per compartir la seva Música en un únic concert.

New Tango Project és tango i jazz, barrejat amb una mica de rock. La fusió construeix una identitat pròpia, una sonoritat que respecta i es nodreix d’aquests gèneres inspiradors. Les composicions originals de Guido Di Blasi generen un espai d’experimentació on el tango i el jazz es mostren compatibles i complementaris. L’espectador és testimoni privilegiat d’aquesta  interacció en temps real.

Kurepí és un grup musical que evoluciona a partir de les seves arrels culturals i troba en la música tradicional llatinoamericana, tan rica en ritmes i colors, una forma profunda d’expressar-se. Al principi, integrat per dos argentins, el guitarrista Guillermo Gomez Alvarez i la cantant Johanna Zohler Arce, s’uneixen amb el desig de mantenir-se connectats, a través de la música, amb la seva terra natal. Actualment, ja com a quintet, amb Pablo Giménez als vents, Martín Laportilla al baix elèctric i Pablo Cruz a la bateria.

Lloc: La Violeta de Gràcia - C/ Maspons, 6. - Vila de Gràcia

Horari: 21,00 hores

Preu: 10€