Agenda de La Violeta

6 octubre 2018

HISTÒRIES DE CRONOPIOS I DE TANGOS

La veu de Sandra Rehder amb la guitarra de Gustavo Battaglia, dos representants excepcionals de la música argentina, s’uneixen en aquesta oportunitat al poeta argentí Raúl Cristián Aguirre per oferir-nos una proposta que uneix literatura i tango, on es destaca l’obra de Julio Cortázar.

Cada cançó i cada poema, des de la música i des del llenguatge, des de la passió i des de l’humor, van arribant a l’ànima de l’espectador amb una persistent dolçor fins a aconseguir emocionar.

El repertori de tango, vals i milonga,  inclou grans clàssics i també obres d’autors contemporanis.  Creadors com Carlos Gardel, Homero Manzi, Armando Pontier, Eladia Blázquez, Astor Piazzolla, entre d’altres.

La poesia inclou fragments d’Històries de Cronopios i de Famas, de Julio Cortázar, i també versos acuradament seleccionats de poesia amorosa, humorística, eròtica i existencial de Jorge Luis Borges, Óscar Hahn, Alejandra Pizarnik, Roberto Juarroz, Raúl Gustavo Aguirre, Raúl Cristián Aguirre, Clarice Lispector, entre d’altres.

Lloc: La Violeta de Gràcia - C/ Maspons, 6. - Vila de Gràcia

Horari: 21,00 hores

Preu: 10€