Agenda de La Violeta

16 maig 2018 - 31 maig 2018

EXPOSICIÓ: “REFUGIATS, UNA MIRADA HUMANA”

Exposició organitzada pels alumnes de l’Escola Pàlcam amb l’objectiu de mostrar la realitat dels refugiats mitjançant fotografies, treballs i vídeos que han confegit els alumnes d’emprenedoria de 3r d’ESO de l’escola. Amb aquest projecte educatiu tots els alumnes, des de P3 fins a 4t d’ESO, mostren la seva visió particular, segons l’edat, sobre el problema dels refugiats. Els alumnes han elaborat una finestra al món on ha reflectit el seu desig i la seva esperança per tal d’assolir un món més just.

L’exposició combina diferents activitats, com per exemple l’intercanvi de cartes amb infants refugiats, col·lecta de diners per a l’ACNUR (Agència de la ONU per als refugiats), etc. Per tal de fer possible l’exposició, s’ha comptat amb la col·laboració de voluntaris catalans al camps de refugiats, Jan Reig, Helena Meix, Ulrich Escola, l’ACNUR, professorat universitari, fotoperiodistes particulars i el diari Ara.

Lloc: La Violeta de Gràcia - C/ Maspons, 6. - Vila de Gràcia

Horari: L’exposició es pot visitar en l’horari de l’equipament: De dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 23 hores, i els caps de setmana de 10 a 23 hores.

Preu: Gratuït