Agenda de La Violeta

12 febrer 2018 - 28 febrer 2018

EXPOSICIÓ: “ELS BARRIS DE GRÀCIA: ESPAIS DE CONVIVÈNCIA”

L’exposició “Els barris de Gràcia: espais de convivència” tracta de mostrar els resultats de la feina diagnòstica portada a terme per la FAVB i les associacions veïnals del districte sobre el territori gracienc des de fa més d’un any. Després de desenvolupar més d’una vintena de tallers amb centres educatius, d’altres tantes entrevistes amb agents claus del territori i de la sistematització de dades, presenten en aquesta exposició bona part dels resultats, amb un espai ampli per l’exposició de molts dels dibuixos fets pels nens i les nenes de primària que configuren “els barris amb ulls d’infants”.

Projecte portat a terme per la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona en col·laboració amb les associacions veïnals del districte de Gràcia: AV Vila de Gràcia, AVV el Coll-Vallcarca, AVV Park Güell – la Salut – Santllehí, AV Vallcarca Som Barri, AVV Gràcia Nord-Vallcarca, AVV Camp d’en Grassot, AVV i amics del Passeig de Sant Joan.

Lloc: La Violeta de Gràcia - C/ Maspons, 6. - Vila de Gràcia

Horari: L’exposició es pot visitar en l’horari de l’equipament: De dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 23 hores, i els caps de setmana de 10 a 23 hores.

Preu: Gratuït